HerinneringsBeeld

Hoe zou het zijn om via een Herinnerings-Beeld uit te reiken naar jouw overleden dierbare? Om al boetserend een gebaar te maken voor jullie verbinding? En via de boetseerwas jouw intentie en liefde, laagje voor laagje in het beeld te kneden? 

HerinneringsBeelden als bijzondere en unieke manier van rouwverwerking
Een blijvende tastbare herinnering aan jou overleden dierbare (persoon of dier).

Degenen van wie we houden gaan niet weg. Ongezien, ongehoord zijn ze altijd dichtbij. Niet afwezig maar anders aanwezig

*Marlie

herinneringsbeeld rouw kunst

Een HerinneringsBeeld, onder je eigen handen ontstaan, is een bijzonder, blijvend en persoonlijk gedenkteken.

Doordat je zélf aan de slag gaat met boetseren en een persoonlijke symbolische vorm voor jullie verbinding kiest, geeft dit zoveel meerwaarde en steun in je verwerkingsproces.

Deze bijzondere dag van her-innering is een dag van rituelen, meditatie/visualisatie en werken met boetseerwas. Boetseerwas is een natuurlijke grondstof die, als je het met ie handen kneedt, warm en zacht wordt en dan heel gemakkelijk te vormen valt. Werken met dit materiaal is heel ontspannend en grondend. Het zal je helpen om wat meer terug bij jezelf te komen.

De beelden zijn geinspireerd op de kunstenaar Alberto Giacometti die met zijn menshoge beelden wilde uitreiken naar de hemel.  

Je hoeft vooraf niet te weten wat je gaat maken. Stap voor stap, integer en liefdevol, begeleid ik je door deze dag heen zodat jij op het einde van de dag met een práchtig symbool voor jullie verbinding naar huis gaat.

rouw is de achterkant van LIEFDE

De investering voor een HerinneringsBeeld GroepsWorkshop is 99 euro, incl materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Een workshopdag is van 10.30u tm 16.30u

Liever individueel? Dan is de investering 160 euro en duurt de dag van 10.30u tm 15.30u 

Of wil je graag een HerinneringsBeeld Made by Marlie? Ook dat is mogelijk. Na overleg over jouw wensen, doe ik dit graag. 

Heb je vragen of belangstelling? Laat het weten via telefoon: 06 10107096 of onderstaand contactformulier. 

Ga naar agenda voor de actuele data.

Neem contact met mij op