Een-Op-Een Met Marlie

Ben jij die sensitieve powervrouw die (te) veel heeft meegemaakt: recent, maar ook al heel jong? Wat diepe littekens op haar ziel heeft nagelaten waardoor ze zichzelf is kwijtgeraakt en in de verkramping is geschoten? 

PS voor de mannen: ook jullie zijn welkom. Omdat ik een vrouw ben, heb ik het vanuit deze energie geschreven. 

rouwverwerking kunstzinnig intuitief schilderen
verlies rouw eenzaam stress burn out

van Verdriet naar Veerkracht @Holistische Rouwverwerking by Marlie

Als je de draad van je leven wil oppakken en dat lukt niet goed…      

Weet dan: je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we op zoek naar jouw geluk en een nieuwe horizon neerzetten.  

Door te vertragen en stil te staan bij JOUW verhaal kun je op een diepere laag jeZELF ont-moeten en je kwetsbaarheid en je kwaliteiten gaan zien. Hierdoor kun je weer meer verbinden met jouw levensenergie en zul je blijvend stabieler en blijer in het leven staan. 

Hoe meer je de stenen op je pad durft aan te kijken, hoe gepolijster je ziel

*Marlie

Ben jij die sensitieve powervrouw die zoveel meegemaakt heeft in haar leven en die niet herkend en erkend is geworden in haar behoeften en kwaliteiten; die zich nooit echt ergens thuis voelt en diep vanbinnen altijd een soort van heimwee of eenzaamheid voelt? Die niet echt in het leven durft of kan stappen? 

Die liefdevolle vrouw die moe is van al het vechten, van alle ballen ophouden, het klaarstaan voor iedereen behalve zichzelf?

Die wéét dat er veel meer in haar zit, wat er niet uitkomt? Die misschien wel van jongs af aan nooit de aandacht en liefde gekregen heeft, die ze zo nodig had en die ze verdient.

En die NU in een fase van haar leven komt dat ze genoeg heeft van al het goed willen doen, het aanpassen, schuldig voelen, wegcijferen en klein maken? Genoeg heeft van het ongelukkig zijn. Die dit ook niet meer kán.

De vrouw die haar ruimte wil innemen en niet goed weet: hoe dan?

Omdat ze het niet gewend is te vertrouwen op zichzelf, omdat er diep vanbinnen dat stemmetje zit wat haar niet goed genoeg vindt en die het zichzelf niet waard vind om te kiezen voor zichzelf.

Omdat ze een oersterke wilskracht heeft die haar nekt en haar véél langer laat doorgaan of juist blijven dan goed voor haar is.

De vrouw die gewoon bang is, bang om weer te falen, om opnieuw geraakt te worden als ze haar hart openstelt voor het leven.

De vrouw die zich schuldig voelt als ze nee zegt en zich schaamt omdat ze anders denkt en reageert dan de meeste mensen.

rouw verdriet verlies eenzaam

Ben jij die vrouw die zichzelf zo is kwijtgeraakt en zo weinig eigenwaarde heeft, dat ze niet eens meer wéét wat nu haar passie en talent is, wat haar levensdoel is?

Dan ben ik er voor jou. Ik help je om opnieuw in verbinding met jezelf te komen, thuis te komen bij jezelf en expressie te geven aan wie jij werkelijk bent en aan wat jij diep vanbinnen voelt.

Met oog voor JOU gaan we jouw eigenwaarde opkrikken zodat je jezelf kunt zijn, zonder masker, zonder je best te doen, maar vanuit ontspanning en levensvreugde. Ontdekken wat je weerhoudt om te stralen en vervolgens jezelf opnieuw verbinden met je innerlijk licht om te staan voor wie jij in de kern bent.

Ervaren dat je goed bent zoals je bent, dat je er toe doet.

Samen vinden we jouw pad van overleven naar leven, zodat ook jij kunt sprankelen vanuit je ware natuur.

Ik help je thuiskomen bij jezelf. Zodat jij de veiligheid en steun in jezelf kunt voelen waardoor je jouw ruimte gaat innemen en liefdevol en compassievol naar jezelf toe kunt zijn. Waardoor je in vertrouwen je passie kunt leven. 

Door te ervaren, in plaats van alleen maar praten over, gaan we op een zachte, liefdevolle en lichte manier naar de essentie waardoor er keer op keer wonderen gebeuren. Je ziet en voelt jezelf weer. Je gaat geloven in je kracht en in wat jou bijzonder maakt. Je energie stroomt weer, je voelt het LEVEN weer door je heen stromen. je vertrouwen groeit om daadwerkelijk de stappen te zetten die bij je passen en je leven de moeite waard maken.

verbinding rouw verlies coaching

Je gaat de emotionele boodschap van je fysiek klachten herkennen en je (hoog)gevoeligheid omarmen waardoor je van je kwetsbaarheid juist je kracht maakt. Oude patronen die je niet meer dienen of die je overgenomen hebt vanuit je opvoeding, ga je herkennen en vervangen door nieuwe die bij de jij van nu passen.

Niet meer gevangen in het verleden, maar genieten in het hier en nu

NU is het jouw tijd om te gaan stáán voor wie je bent,

in je kracht, te kiezen voor jezelf en om al die liefde die je aan anderen gegeven hebt, nu aan jezelf te geven. Om te leven en te genieten, to rise and shine.

Wil jij dit? Bel, app of mail me dan. Telefoon: 06 10107096 Mail: info@centrum-abrazo.nl

bewustwording burn out rouw verlies coach

Kies voor LEVEN

Je bent niet gebroken.
Jouw vonk van bezieling en kracht zit in je, altijd, die is nooit weg.
Alleen soms is het wel even nodig dat een ander je laat zien en her-innert aan wat je al in je draagt.

De beeldtaal zoals die gebruikt wordt binnen Centrum Abrazo is een uitingsvorm die voorbij woorden en logica gaat. Hierdoor kun je op een zachte manier op een diepe laag, blijvend inzichten krijgen en helen. Veilig, op jouw tempo, zonder herkauwen van het verleden of analyseren.

In het hier en nu,  in je lijf, waardoor je uit de kramp kunt komen, thuiskomen en ontdekken hoe het voor jou wél werkt; hoe je oude patronen transformeert naar kracht en je passie en levensvreugde weer kan stromen.

Hieronder zie je wat er mogelijk is Een-op-Een met Marlie. Heb je vragen of belangstelling? Of wil je overleggen met mij wat het beste bij je past? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Luisterend oor by Marlie

45 minuten life, via zoom of telefoongesprek waarin ik er ben voor jou en mijn intuitie laat spreken

 @Centrum Abrazo of online

55 euro

1x Een-Op-Een met Marlie

1 sessie van 90-120 minuten

 

 @Centrum Abrazo of online

100 euro

3x Een-Op-Een met Marlie

3 sessies van 90-120 minuten, naar behoefte te plannen over een tijdspanne van 6 maanden

 @Centrum Abrazo of online

270 euro

Art & Healing Intensive

4 dagen van 10.30u tm 15.30u. Individueel op jouw persoonlijk afgestemd traject

 @Centrum Abrazo 

600 euro

Neem ook eens een kijkje bij de workshops Kintsugi en Rouw Kunst. Deze zijn specifiek toegespitst op rouw- en verliesverwerking en kunnen in aangepaste vorm ook individueel aangeboden worden.