Art & Healing Workshops

Vertragen, creatief genieten, persoonlijke groei, diepgang, het ritme van de natuur volgen. Dit alles zit in de Art & healing Workshops. Laat je verrassen door deze unieke workshops.

Je hebt geen creatieve ervaring nodig. Je bent gewoon welkom als jezelf zonder ergens aan te hoeven voldoen.

in the shadow 80x100cm acryl 595 euro

Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel Om je ziel te zien een kunstwerk

*George Bernard Shaw

art healing bewustwording eigenwaarde

De Art & Healing Workshops zijn als een warme deken van thuiskomen

Een thuiskomen bij jezelf. Zonder masker, zonder je best te doen, je masker laten vallen en puur zijn wie je bent in je kracht en kwetsbaarheid.

Even niets moeten. Ervaren dat het niet uitmaakt, dat het goed is zo. Ontdekken wat je weerhoudt om te stralen en vervolgens jezelf opnieuw verbinden met je innerlijk licht om te staan voor wie jij in de kern bent.

En zo gaan we telkens op een lichte manier, verrassend diepgaand en gebeuren er keer op keer wonderen. Je ziet jezelf weer. Voelt kracht, vertrouwen en warmte terug stromen in je hart. Alsof de liefde en warmte van deze veilige bedding je innerlijk vuur weer zuurstof geeft. Alsof er iets oplost wat blokkeerde en waardoor jij vrijer bent en steeds meer je ruimte kunt en durft in te nemen.

Elke workshop leer je vanuit zachtheid naar jezelf, meer te vertrouwen op je eigen-wijsheid om zo krachtiger, gelukkiger en meer bezield de wereld in te stappen.

Hoe dan?

Je gaat ervaren, voelen en expressie geven aan de stem van je onderbewuste om zo bij je ware kern en bij leven in vrijheid uit te komen in een vorm voorbij woorden: speels, verrassend en ongedwongen. 

Door een combi van kunstzinnig, energetisch, Sjamanistisch en systemisch werken: dat is elke keer weer anders en afhankelijk van het moment, de groep en van jou. Dit is niet zo goed uit te leggen en wordt eigenlijk het beste duidelijk door het zelf te ervaren.

art healing sjamanisme marlie verboeket

Kom weer in contact met je inspiratie, Geef kleur aan je leven. Voel, ervaar, LEEF.

De investering voor een Art & Healing Workshop is 110 euro, incl materiaal, koffie/thee, koekjes en een soepje. Een workshopdag is van 10.30u tm 16.30u

Heb je vragen of belangstelling? Laat het weten via telefoon: 06 10107096 of onderstaand contactformulier. 

Ga naar agenda voor de actuele data en  thema’s.

Neem ook eens een kijkje bij de workshops Kintsugi en Rouw Kunst. Deze zijn meer specifiek toegespitst op rouw- en verliesverwerking.

Neem contact met mij op